top of page

V proudu dechu Dračí cesty


Milá Lucie Taro,


před časem jsem Ti při individuální konzultaci položila otázku: Jaký je ten můj jedinečný způsob, kterým pracuji s lidmi? Kterým jim pomáhám růst a prosvětluji jim zítřky?

Tvojí první odpovědí bylo: Musíš nejprve dosednout na to svoje určené místo tady, pak už se nebudeš potřebovat ptát.

Tvojí druhou odpovědí bylo pozvání do Dračího chrámu na Dračí cestu - cyklus deseti setkání. Skupina, ve které jsi mě viděla měla sice už jedno setkání za sebou, ale ještě jsi mi navídla vstup.

Přijala jsem a naskočila za letu.

Jsme v polovině počtu všech setkání a patří se udělat malé ohlédnutí.


  • Mám svého draka. Začala jsem jej kreslit hned po prvním kruhu a proces tvorby trval měsíc a půl. Nikam jsem nespěchala a dávala tomu čas. Dát mu křídla totiž vzbuzovalo ve mně hluboký respekt.

  • Díky masážím u Petry Violy, kdy jsem se na jedné z nich ocitla hned po večeru v chrámu, znám bolavý příběh svého draka. Draka, který měl jen jedno funkčí křídlo. Smutně koukal na krásné lety draků kolem sebe, bylo mu smutno a stydno. A protože drakům není pasivita a bezmoc vlastní, aktivně přesvědčil sám sebe, že o to, aby taky lítal, nestojí. Můj drak má konečně obě křídla funkční. Pochopila jsem, mohu si být drakem i dračím jezdcem zároveň.

  • Odpovědi vesmíru/reality/hmoty na to, že jsem začala roztáčet kola energie, že dosedám do svého místa, a uchopuji otěže vozu svého osudu, přicházejí téměř okamžitě - většinou hned cestou domů z chrámu.

  • Jsme v polovině a já se odvážila napsat o své knize, že je jednou z nejpropracovanějších knih na téma prenatální komunikace kresbou, že k nim patří. Wow!

  • Nabírám na jistotě, že mohu věci nechat plynout a ony se budou dít – slova a informace budou přicházet ve správném okamžiku.

  • Ano, Lucko, vnímám, že stavím se do své síly. Vnímám, kdy v ní jsem, kdy nikoliv.

  • Píši znovu o své knize Maminko maluj do světa a prezentuji ji. Vrhla jsem se s chutí do práce, abych dokončila započatý rukopis o šestinedělí, a mohla se pustit do dalších zamýšlených pokračování.


To není málo, to je DOST – MÍSTO = OST – HOJNOST.


19.2. 2023

51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page